HBWEB • CÍMLAP • HBWEB • 2009. DECEMBER 30. • HBWEB • CÍMLAP • HBWEB
www.pcnetsol.com
www.hbweb.hu
HBWEB CÍMLAP » 


Imhol három, folyamatosan frissülő rovat, amely bővülését az „Újdonságok” között NEM hirdetem meg. Épp ezért ajánlatos MINDENNAP tekintettel lenned rájuk:
HB-BLOG; HB KALENDÁRIUM és a BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

2009. december 30.
Íme, az esztendő utolsó frissítése: az országos áttekintés és a Magas-Tátrai menetrendeken kívül valamennyi kiválasztott helyszín szilveszteri közlekedési rendje megtalálható itt:
WWW.HBWEB.HU/KARACSONY
Különösképp ajánlom figyelmetekbe eme oldalt:
BUDAPEST SZILVESZTERI KÖZLEKEDÉSE
Továbbá: valamily, számomra ismeretlen és egyelőre orvosolhatatlan hiba folytán a „Boldog születésnapot” c. rovatom nem működik. Viszont nem történhet oly gyalázat, hogy a minap ünneplő járművekről ne emlékezzünk meg, ezért készítettem egy kis összeállítást róluk:
Boldog születésnapot – összeállítás
Minden kedves Olvasómnak sikeresebb, boldog Újesztendőt kívánok!


2009. december 23.
Az országos áttekintés és a Magas-Tátrai menetrendeken kívül valamennyi kiválasztott helyszín karácsonyi közlekedési rendje megtalálható itt:
WWW.HBWEB.HU/KARACSONY
A két ünnep közti és szilveszteri közlekedés feldolgozása még tart, „rajta vagyok az ügyön.”
Minden kedves Olvasómnak áldott, békés Karácsonyt kívánok!


2009. december 17.
Két napja a BKV 23 db. autóbuszától vált meg. A maradékot továbbra is a Járműállományi rovat idevágó passzusaiban leled meg.


2009. december 15.
Eljött az a nap, elbúcsúztattuk. Tisztességgel, meghatottan, civilek és helybéliek egyaránt. Kérlek, adózz a több, mint 800 kilométer bezárt magyar vasútvonalaknak és az érintetteknek, hogy a Kecskeméti és Nyírvidéki Kisvasút utolsó napján, az Esztergom-Almásfüzitő vonal utolsó előtti, valamint a Szilvásvárad-Putnok vasútvonal utolsó utáni (!!!) üzemnapján készült képeimet megtekinted: FG1471 (Az utolsó vonatok...).
Ezzel egyetemben lezártam a folyamatosan, a végére több, mint 6-800-ra duzzadt kelet- és nyugat-magyarországi őszi utazgatásaim galériáit: FG1467 (Kelet-Magyar túra); FG1468 (Nyugat-Magyar túra).
Hamarosan itt a Karácsony, még kilenc nap és megünnepeljük Jézus Krisztus megszületését. 
Ő, aki kereszten bevégeztetett az üdvünkért, s feltámadott. Járjon példával feltámadásának története a döntéshozóink (és leendő döntéshozóink) előtt, ha majd hamarosan terítékre kerül a magyar mellékvonali vasútvonalak helyzete!
Ha Karácsony, akkor nap-mint-nap bővül a: 
WWW.HBWEB.HU/KARACSONY


2009. december 10.
Folyatattam az évvégi közlekedési rendek feltöltését: ajánlom szíves figyelmetekbe a BKV, Magyar közforgalmú vasutak és a Kisvasutak közlekedéséről szóló oldalakat.
December lévén itt az új, „havi-galéria”: FG1470 (2009. decemberi vegyesfelvágott). (ez a galéria az új szereveren található)
S ne feledjük, holnapután sok-sok mellékvonalunktól kell búcsút vennünk, amelyeken a személyszállítást a KHEM a közlekedési D-eformja keretében szünteti meg:
Közlekedési Deform - vonalbezárás 2009.

A napi szinten kevésbé tájékozottak kedvéért: Az (1) Hegyeshalom-Rajka és a (39b) Balatonfenyves-Somogyszentpál vasútvonalakon a KHEM a bezárás életbe lépése előtt néhány nappal – engedve a szakmai, civil és önkormányzati tiltakozásoknak – mégis fenntartja a forgalmat a továbbiakban is. 


2009. november 29.
Advent első vasárnapja.
Mától már okkal és joggal díszitik fel a sétálóutcákat, házakat, bevásárló központokat karácsonyi motívumokkal. Ennek jegyében – tízéves hagyománynak megfelelően – a Honlapom is karácsonyi gúnyába bújik. Ezzel egyetemben megkezdtem az évvégi rendhagyó közösségi közlekedési rendek feldolgozását.
WWW.HBWEB.HU/KARACSONY
Hosszú évek óta először a BKV adta ki ezirányú, részletes  közleményét (dícséret érte), így velük kezdem a sort.
Még tart a Fotogaléria átdolgozása, a képek cseréje a részletdúsabb, nagyobb méretű képekre, ezért néhány galéria átmenetileg nem érhető el.
Az átalakítás befejeztéig szíves türelmed kérem!


2009. november 16.
Hirdetés:
A napokban valamennyi oldalon megjelennek hirdető-bannerek. Ha úgy érzed, hogy a HBweb látogatói, olvasói célközönségét képezheti termékednek, szolgáltatásodnak, kérlek, ne habozz, JELENTKEZZ ITT!
Technika:
Átalakulgat a honlapom. Először a háttér, majd utána, illetve vele párhuzamosan a tartalom és a forma.
Egyik első lépés: a szerverváltás. Próbaképp az öt friss galériát áthelyeztem a PCNetSol új szerverére, amelyről a letöltési sebesség várhatóan nőni fog az eddigiekhez képest.
Kérlek, teszteld, próbálgasd, ha beválik, a honlap teljes tartalmát áthelyezem oda:
FG1469 (2009. novemberi vegyesfelvágott);
FG1468 (Nyugat-Magyar túra: Somogyország, Mesztegnyői Kisvasút, Zala, Őrség, Győr: Kravtex Citadell);
FG1467 (Kelet-Magyar túra: Mátészalka és környéke, Záhony, Nyírvidék, Debrecen, Békés megye, Szeged, Szentes);
FG1466 (Fotóvonat a Mátra körül);
FG1465 (2009. októberi vegyesfelvágott)
Továbbá: az október 27-i felkérésemre érkezett néhány válaszlevél. Belőlük és a személyes megkérdezéseim alapján az olvasók (megkérdezett) többségének véleményéből azt szűrtem le, hogy az új képméret (és vele kényszerből) az új megjelenési forma a tetszetősebb.
Tartalom:
A Budapesti Fogaskerekű Vasúton mától 27-én, üzemzárásig nem közlekednek a vonatok Gyöngyvirág utca és Széchenyi-hegy között. Bővebben a Fogas-oldalakon!
Valamint a fent említett galériák zöme is nap-mint-nap új képekkel gazdagodik.


2009. november 1.
Mindenszentek- és halottak-napi közlekedési felvételekkel indul útjára az FG1469 (2009. novemberi vegyesfelvágott).


2009. október 27.
Egy kis közvélemény-matatás, kérlek, olvasd el és ha úgy gondolod, ragadj tollat/ billentyűzetet: Mekkora legyen...?


2009. október 21.
Hát, barátaim, itt már nem babra megy a játék, komolynak látszanak a közlekedési reform hulló forgácsai: a hazai vasúti mellékvonalak eszetlennek tűnő nyesegetése.
A tisztábban látás érdekében, a hivatalosan ki nem mondott szándékokról bővebben a VEKE honlapján tájékozódhatsz: „Lobbiérdekeket kiszolgáló esztelen vasútrombolás”.
Evezzünk békésebb vizekre:
Kisérletképp' az utóbbi négy Fotogaléria képeit nagyobb méretben tekintheted meg (közel a duplája az eddigieknek), valamint több weboldal mintájára a képeket rejtett, vízjelszerű logóval láttam el.
FG1468 (Nyugat-Magyar túra: Somogyország, Mesztegnyői Kisvasút, Zala, Őrség, Győr: Kravtex Citadell);
FG1467 (Kelet-Magyar túra: Mátészalka és környéke, Záhony, Nyírvidék, Debrecen, Békés megye, Szeged, Szentes);
FG1466 (Fotóvonat a Mátra körül)
FG1465 (2009. októberi vegyesfelvágott)
Kérlek, legyetek rá tekintettel és várom szeretettel a véleményeket az új ímélcímre:
email


2009. október 18.
„Őszi szél borzolta fák”: a természet színeiben gyönyörködve és a viharos esőzést élvezve tegyük félre az állománytáblázatokat: most irány a szabad ég alá csőre töltött fényképezőgéppel!
Az eredmény talán magáért beszél:
FG1468 (Nyugat-Magyar túra: Somogyország, Mesztegnyői Kisvasút, Zala, Őrség, Győr: Kravtex Citadell);
FG1467 (Kelet-Magyar túra: Mátészalka és környéke, Záhony, Nyírvidék, Debrecen, Békés megye, Szeged, Szentes);
FG1466 (Fotóvonat a Mátra körül)


2009. október 1.
„Elvehetik életed, de nem vehetik el igazságod” – emlékezzünk a negyed százada brutálisan meggyilkolt Jerzy Popiełuszko, lengyel katolikus papra! A Blog-oldalamon egy kis írás segít ebben.
Új, „szükségmenetrend” szerint közlekdik mától a MÁV Zrt. Nyírvidéki Kisvasútjának megmaradt torzója. A korábban a robogásáról ismert és szeretett kisvasút mára már csak a terjedelmes hálózat harmadán közlekedik, de ott is jóformán csak „döcögve”, s azt ki tudja, meddig teheti... Az új menetrend a Kisvasúti Oldalakon megtalálható.
Evezzünk vidámabb vizekre!
A BKV matuzsálem korú autóbusz járműparkját szeretők (én is ezek közé tartozónak vallom magam) számára jó hírrel szolgálhatok, ismét megtekinthető a budapsti autóbusz járműállomány!
Javallom, látogass el a Járműállományi oldalakra is e végett!


2009. szeptember 28.
Hazaértem. Igaz, annak már közel egy hete, de mentségemre legyen mondva, szorgoskodtam. Több, mint ezer kép Cseh-, Lengyel- és Németországból. A képek feldolgozása még tart, jelenleg 80% körül járok, kérlek, tekintsd meg a kész (és ha kedved van hozzá, a félkész) galériákat!
FG1463 (Csehország: Ostrava; Lengyelország: Szilézia, Wrocław, Poznań, Szczecin; Németország: Eberswalde, jó sok Berlin, Lipcse, majd ismét Csehország: Prága és Brno).
Itthon is teremnek babérok: szeptember 27-én, vasárnap az 1000-es sorozatú villamosok kivonásának 25. évfordulójáráról egy egésznapos kamaraerdei nosztalgiavillamosozással emlékeztek meg: FG1464 (Villamosünnep Budapesten).


2009. szeptember 13.
Tegnap rendezte meg a „bécsi békávé” a Wiener Linien immár 25. alkalommal a Tramwaytag c. nyílt napját. A tartalmas programnak idén a simmeringi főműhelyük adott otthont: FG1462 (Tramwaytag 2009 a Wiener Linien főműhelyében+ Bécs és Pozsony).


2009. szeptember 9.
Évek óta több kedves Olvasóm is rágja a fülemet – teljes joggal –, hogy a színesebb külhoni útjaimról miért nem készítek útibeszámolót. Nagy levegőt vettem, összeszedtem magam és rittyentettem egyet a legutóbbi kirándulásomról: Útileírás a délszláv kirándulásomról.
Kérlek, fogadjátok szeretettel!
A teljes képanyag az alábbi galériákban tekinthető meg: FG1461a (2009. szeptemberi délszláv út: Magyarország); FG1461b (2009. szeptemberi délszláv út: Horvátország); FG1461c (2009. szeptemberi délszláv út: Szlovénia); FG1461d (2009. szeptemberi délszláv út: Olaszország); FG1461e (2009. szeptemberi délszláv út: Ausztria).


2009. szeptember 1.
Itt van az ősz, itt van újra: FG1460 (2009. szeptemberi vegyesfelvágott). Továbbá néhány cikkecske a Hírek-Beszámolókban.


2009. augusztus 24.
Új Fotogalériák a láthatáron: Hazánk letűnt gépgyártási kulturájának három kedves képviselőjét látogathattam meg minap – többedmagammal – a KBK jóvoltából Ausztriában: a Királyréti Kisvasútról „diszidált” Mk48 2019-et Bax kocsikkal Stainzban, valamint két M31-est Nagymihályfalva és Rohonc között:
FG1458 (Magyar mozdonyok és személykocsik Ausztriában, városnézés Grazban és az STLB járművei).
Az idei balatoni nyári menetrend véget ért, az utolsó egy-két nap az északi part dízelparadicsoma felé vettem az útirányt: FG1459 (A Balaton-felvidék nyári közlekedése).


2009. augusztus 18.
Két új hírrel gyarapodott a Hírek-Beszámolók c. rovat, és ne hagyd ki a hatalmasra duzzadt friss galériát: FG1457 (2009. augusztusi vegyesfelvágott)!


2009. augusztus 7.
Egy kis kihagyás után frissítettem a kisvasúti menetrendi oldalakat. Javaslom, légy rájuk tekintettel, ha Hazánk kisvasútjai valamelyikét készülsz meglátogatni!
„Étvágygerjesztő” gyanánt pedig nézz körül a Kisvasúti Galériákban!


2009. július 30.
A Hírek-Beszámolók c. rovat tovább gyarapodott, valamint a debreceni szolgáltatóváltás első hónapjának végén újból ellátogattam a Kálvinista Rómába. A friss képeket belecsusszantottam a FG1452 (Szolgáltatóváltás és előkészületei Debrecenben) galériába. Kissé megelőzvén a kort, megnyitottam az új, havi görgetett, a friss képeket tartalmazó galériát: FG1457 (2009. augusztusi vegyesfelvágott).


2009. július 16.
A hétfő hajnali Flirt-balesetről szóló cikkel gyarapodott a Hírek-Beszámolók c. rovat, valamint érdemes újra-meg újra bekukkantani a FG1455 (2009. júliusi vegyesfelvágott) galériába.
Kedvcsináló: Budapesti közlekedés: Fogas, Gyermekvasút, Alstom Metropolis, VanHool, villamosvonal felújítások, Flirt-baleset és vadonatúj példányok, Szolnoki Credo-felvonulás, Kecskemét, Baja, Dombóvár.


2009. július 8.
Egy újabb kirándulás képei: FG1456 (Felvidéki kirándulás: Pozsony, Trencsénteplic, Magas-Tátra tornádóval és nosztalgiavillamossal, Lőcsei különvonat, Ágcsernyő).


2009. július 4.
Az évtized legnagyobb hazai közösségi közlekedési beruházása célba ért: július elsejével megújult Debrecen autóbuszközlekedése: 140db, vadonatúj autóbusszal, egy idehaza újszerű működési elv szerint. A Hajdú Volán végnapjai és a Cívisbusz Konzorcium első napja képekben: FG1452 (Szolgáltatóváltás és előkészületei Debrecenben). Továbbá új hónap, új vegyesfelvágott: FG1455 (2009. júliusi vegyesfelvágott).


2009. június 29.
Két új galériával szeretném felrázni a punnyadást eme zivataros, szürke, monszunos időben: FG1454 (Brno, Prága, Bad Schandau, Most, Litvínov, Chomutov, Plzeň, České Budějovice, Linz, Šumperk, Olomouc, Zlín, Otrokovice+útközben); FG1453 (Különvonat és nosztalgia autóbusz a tavalyelőtt megszüntetett Pápa-Csorna vonalon).
Más:
Külső ajánlás, „szakmabelieknek” kötelező olvasmány:
Minap sajtótájékoztatón bemutatta a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület az elégséges (és színvonalas) vasúti szolgáltatásként tekinthető országos integrált, ütemes közforgalmú vasúti menetrendet. A részletek megtekinthetők az Egyesület honlapján:
Járatritkítás helyett: új, ütemes vasúti menetrendet készített a VEKE


2009. június 18.
Nyakunkon, azaz szombat este eljő a Múzeumok Éjszakája. Fővárosunk ezirányú közlekedési vonatkozásait mutatom be a Hírek-Beszámolók c. rovatban, a BKV és a Gyermekvasút rendkívüli közlekedését ecsetelve.
A BKV az elmúlt napokban többször is változtatott a Fogaskerekű Vasút június 24-i és 25-i nosztalgiavonatának tarifáján. Javaslom, jegyváltás előtt őnáluk mindenképp tájékozódj!


2009. június 15.
135 éve, 1874. június 24-én kezdte meg működését a Svábhegyi Fogaskerekű Vasút. Ennek örömére június 24-én és 25-én nosztalgiavonatok fognak közlekedni.
Részletek: Fogas.HBweb.Hu
Mint arról a Hírek-Beszámolók c. rovatban hónapokkal ezelőtt említettem, július elsején gyökeresen megváltozik a debreceni autóbuszközlekdés arculata, járműparkja, szolgáltatója. Az átállásról, annak előkészületeiről útak indítok egy glériát: FG1452 (Szolgáltatóváltás és előkészületei Debrecenben).


2009. június 13.
A gumikerekű öregvasakat szerető szívek megdobogtatása végett: FG1451 (Ikarus, Csepel és Veteránjármű találkozó; Polgár).


2009. június 6.
A járműállományi rovat újabb szegmensei – még elég hiányosan, de talán már értékelhetően – : Budapest és Debrecen.
Továbbá egy új galéria, amelyre érdemes mindennap visszatérned: FG1450 (2009. júniusi vegyesfelvágott).


2009. május 29.
Kérlek, lapozd fel a Hírek-Beszámolók c. rovatot, két nagyhírrel és egy villámhírrel bővült.
Megjelent a hamarosan feléledő járműállományi rovat elő fecskéje, az Új járművek 2009. c. alrovat.
Ha pedig képekre, új galériákra vágysz, üsd fel az alábbiakat: FG1448 (Leó-különvonat a Jászságban); FG1449 (Százéves magyar gőzös Vihilovkán, nyílt nap nosztalgiajárművekkel Ostravában+ az oda- és visszaút).


2009. május 20.
Két új galéria, fogadjátok szeretettel: FG1447 (Villámlátogatás Pozsonyba és Brnoba); FG1446 (A város napja Miskolcon: nosztalgiabusz és egyebek)!


2009. május 7.
Három új galéria a virágbaborulás hónapjában: FG1445 (Debrecen, Szolnok, Cegléd és útközben); FG1444 (2009. májusi vegyesfelvágott); FG1443 (Nyílt nap és járműparádé Szegeden). Kérlek, légy rájuk tekintettel!


2009. április 29.
Két új és két kiegészített cikk került a Hírek-Beszámolók rovatba, valamint egy szép, színes járműparádé képei ékesítik a Fotogalériát: FG1442 (Vasúti járműparádé Kassán).


2009. április 24.
Igen szép és fényképezgetésre ingerlő tavaszunk van. Emiatt az áprilisi vegyes-galéria idő előtt megtelt, 500 kép felett már áttekinthetetlenné vált. Ezért nyitottam e témában egy újat: FG1440 (2009. áprilisi vegyesfelvágott II.). Ajánlom továbbá az idei második nagyszabású szervezett, hazai különvonatozás képeit is: FG1441 (A Trains.Hu különvonatai Székesfehérvár és Lovasberény között).


2009. április 6.
Itt a tavasz, rügyeznek a fák, szép-lassan felébrednek téli álmukból a kis dízelmozdonyok, újra felberregnek: kezdődik a 2009-es kisvasúti szezon. Jobb később, mint soha, elkezdtem feltöltögetni az idei kisvasúti menetrendeket a tematikus oldalra, egyelőre a Lillafüredi, Szalajkavölgyi, Nyírvidéki és Kecskeméti kisvasutak menetrendjében böngészhetsz.
Fővárosunkból: a napokban további BKV-autóbuszvonalakon tűnnek fel sárga, volánbuszos járművek. Bővebben a Hírek-Beszámolókban.
És végül nem múlhat el frissítés galériaajánló nélkül: FG1439 (2009. áprilisi vegyesfelvágott); FG1438 (Fejér megyei kirándulás: Dunaújváros, Székesfehérvár, Baracska, Rétszilas).


2009. március 28.
Hazánk legifjabb vasútüzeméről, annak közelgő megnyitásáról adok hírt a Hírek-Beszámolók rovatban.


2009. március 26.
Javaslom, légy tekintettel két új vaskos galériára: FG1437 (Debrecen és Nagyvárad közlekedése); FG1436 (Üzemkezdet és vonalhosszabbítás Kemencén).


2009. március 10.
Többszáz havas és koratavaszi közlekedési felvétellel tértem haza Csehországból: FG1433 (Cseh utazás: Brno- Prága- Ústí nad Labem- Liberec és útközben).
Itthon is van bőven látnivaló, kérlek, ne hagyd figyelmen kívül Hazánkat se: FG1435 (A Trains.Hu különvonata Diósjenő és Romhány között); FG1434 (2009. márciusi vegyesfelvágott).


2009. március 2.
Ismét két új galériával jelentkezem: FG1432 (Hogy' születnek a Credo-k); FG1431 (Látogatás Debrecenben és Nyíregyházán).


2009. február 24.
Két új, különleges galériát ajánlok megtekintésre: FG1430 (B26-os különvonat Lillafüreden); FG07031 (Cívis nyúzópróba a Budai hegyekben).


2009. február 19.
Debrecen városa nagy fába vágta a fejszét: teljesen megújítja a helyi autóbuszflottáját. Bővebben minderről a Hírek-Beszámolók c. rovatban olvashatsz.


2009. február 16.
Hazánk több pontja fehér gúnyát öltött magára. Ez a magamfajtát arra ösztökéli, hogy felkapja a tarisznyát, benne a fényképezőgéppel és útra keljen. A cél: a Bakony és az annak szívében kanyargó 11-es vasútvonal, majd másnap az Alföld tengersík vidéke: Békéscsaba, Orosháza és Szeged. Tejedelmi okokból az előbbit a múltkor ajánlott galériában: FG1428 (2009. februári vegyesfelvágott); az utóbbit pedig egy új galériában találod: FG1429 (Tél az Alföldön: Békéscsaba, Orosháza, Szeged).


2009. február 11.
Egy merőben új rovattal jelentkezem, tisztelettel, mert eljött az idő, amikor a Hazámban történtek, a velem megesett és tanulságosnak vélt események oly nagymétrékben felhalmozódtak, hogy ki kell írnom magamból – talán néhányunk okulására, gondolatébresztésre:
BLOG.HBWEB.HU
Továbbá: a nemrég újraindult HÍREK-BESZÁMOLÓKBAN bevezettem egy „Villámhírek” c. rovatot, ahol azokról a történésekről emlékezem meg, amelyek a közlekedés mindennapjait tekintve fontosak, de önmagukban nem elegendők, hogy önálló cikk-ként megjelenjenek. S végül egy új galéria, hisz már térdig járunk a februárban: FG1428 (2009. februári vegyesfelvágott).


2009. január 28.
Két, egy ideje elfeledett, elhanyagolt rovatba leheltem új életet: a Magas-Tátrai közlekedésibe, valamint a Hírek-Beszámolók-ba. Ez utóbbi mielőbbi megtételét az indkolta, hogy mára virradóan megérkezett a budapesti metróközlekedés új generációjának első két példánya.
Továbbá megtörtént a szokásos havi-kéthavi galériafrissítés, az új képek már a tematikus galériákban, végleges helyükön csücsülnek, ezért az FG1421, FG1422, FG1423-as galériákat többé már ne keresd!


2009. január 19.
Térdig benne gyaloglunk a fergeteg havában, januárban, így engedtessék meg két friss galéria: FG1426 (2009. januári vegyesfelvágott); FG1427 (A hó uralma Felvidéken: Alacsony- és Magas Tátra, Fátra, észak-Zemplén).


2009. január 7.
Vízkereszt, vagy amit akartok...
Vízkereszt napján – hagyományosan – lebomlanak a Karácsonyfák, leveti fenyves gúnyáját a Honlap is. Az ünnepek fényéből megőrizve, belőle merítkezve kérlek, légy tekintettel két új galériára: FG1425 (Salgótarján, Somoskőújfalu, Fülek és Losonc); FG1424 (2008 utolsó és 2009 első képei: azaz Szilveszterezés Prágában).
S végül, de nem utolsó sorban egy kis újesztendei jókívánság, amelyet már minden bizonnyal sms-ben, e-mailban, iwiw-körüzenetben többször is megkaphattál barátaidtól:

B ékés álmainkban ne csalódjunk soha
O ltalmazzon minket emberek mosolya,
L elkünkben béke és szeretet virítson,
D üh és gaz álnokság meg ne szomorítson.
O stoba szólamra ne hajoljon szívünk
G azdagság kísérje minden vidám léptünk,

Ú tjaink vigyenek igaz célunk felé
J övendőnk munkája ne váljon vízzé.

É jszaka pompásan ragyogjon csillagod
V eled lehessek amikor csak akarod,
E gymásra találjon most minden kereső,
T ársával éljen minden egymást szerető.

K özösen tegyük szebbé ezt a világot
Í zleljünk már most földi boldogságot,
V áljon minden titkos szép álmunk valóra,
Á ldott legyen minden együtt töltött óra.
N evetni tudjunk és őszintén örűlni
O dvas idő fogát messze elkerülni,
K eveset mondok végül, de szépet: Kívánok Boldog Új Évet!

A Karácsonyi és Szilveszteri Oldalak se merüljenek feledésbe, hisz Fővárosunk közösségi közlekedési monopol szolgáltatója idén/tavaly elfeledte részletesen az Utasainak tudomására hozni. Talán jövőre eszükbe jut...EREDMÉNYEKBEN GAZDAG ÚJÉVET KÍVÁNOK
MINDEN KEDVES OLVASÓMNAK!
A 2008. esztendő Újdonságai
A 2007. esztendő Újdonságai
A 2006. esztendő Újdonságai
A 2005. esztendő Újdonságai
A 2004. esztendő Újdonságai
A 2003. esztendő Újdonságai
A 2002. esztendő Újdonságai
A 2001. esztendő Újdonságai
A 2000. esztendő Újdonságai
1999-ben nem volt ilyen rovatom

E-mail
Közreműködésed és megtisztelő figyelmed köszönöm!
HBweb.hu | balint.cyberhungary.net
Az oldalt Hajtó Bálint készítette
© 2009 • HBweb.hu || balint.cyberhungary.net || PCNetsol.com