2006. december 29.
Tisztelt Olvasóm, kedves Barátom!
E rovatban csokorba szedve böngészhettek az újdonságaim között. Ennek hasznát elsősorban rendszeres látogatóim élvezik, hisz nem kell végigbóklászniuk az összes oldalon.
De azért ajánlatos...
Hajtó Bálint honlapja
2006. december 29.
Még kettőt alszunk és itt a Szilveszter!
Mielőtt beleveted magad a nagyobb városok felpezsdült, durrogó óév-búcsúztatójába, erősen javallott megtekintened a Karácsonyi és Szilveszteri közlekedési oldalakat. Ezen belül is különösképp javaslom a FŐVÁROSI OLDALAKAT, ahol tételesen böngészhetsz a rendkívüli menetrend szerint közlekedő járatok listájában.
Továbbá két régebbi galériát feldobtam néhány friss fényképezménnyel: FG1328 (Vegyes felvételek Karácsony környékéről); FG1326 (Kisalföld, Alpokalja, Őrség és Zala vidéke).2006. december 22.
Karácsony Szent Estje előtt utoljára jelentkezem: Miskolc, Szeged és Debrecen városok és a hazai kisvasutak évvégi közlekedési rendjét is megleled már a Karácsonyi és Szilveszteri közlekedési oldalakon. Továbbá újabb Combinók futkároznak a Nagykörúton a Járműállományi oldalak szerint, valamint végül, de nem utolsó sorban két új galéria: FG1327 (Mikulásvonat Lillafüreden; búcsú az összefüggő miskolci autóbuszhálózattól); FG1328 (Vegyes felvételek Karácsony környékéről).

MINDEN KEDVES OLVASÓMNAK ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK!


2006. december 10.
A –még– havatlan szürke Advent idején egyelőre csak két új galériára futotta: FG1326 (Kisalföld, Alpokalja, Őrség és Zala vidéke); FG1325 (December eleje Budapesten).


2006. december 1.
Javában töltögetem a Karácsonyi és Szilveszteri közlekedési oldalakat. Már bátran turkálhatsz a MÁV és a BKV évvégi rendhagyó közlekedési rendjében.
Apró-cseprő állományváltozásról számolok be a Járműállományi oldalakon.


2006. november 28.
Advent első hetén karácsonyi gúnyába bújt a címlapom, és – egyelőre még elég hiányosan –, de útjára indítottam a szokásos Karácsonyi és Szilveszteri közlekedési oldalakat.
A Magas Tátrai közlekedési oldalak is tartalmazzák már az új, december 10-én életbe lépő helyi vasúti menetrendeket.
Ha decemberben kisvonatozni támad kedved hazánkban, akkor kedvcsinálóként ajánlom figyelmedbe a Kisvasúti oldalakat, ahol aktuális közlekedési illetve nem közlekedési információkra lelhetsz.
S végül két galériát hadd ajánljak megtekintésre: FG1323 (Borsodi és szlovákiai őszi kirándulás); FG1324 (Újra Bakony és a Cuha-völgye).


2006. november 11.
November eleji közlekedési változásokat lelsz a Hírek-beszámolók-ban, valamint a holnaputáni villamos típuscsere konkrétumait a Járműállományi oldalakon.
Múlt héten egy nagyszerű különvonatozásban lehetett része a hazai vasútbarát társadalomnak: FG1322 (A trains.hu különvonata a Bakonyban és a Cuha-völgyében).


2006. november 3.
Frissítettem, az időközben történt változásokkal aktuálissá tettem az emeletes vonat országos közlekedési ütemtervét.
Fővárosi járműállományi változásokról zengenek a Járműállományi oldalak. Továbbá megtekintésre ajánlok két új: FG1320 (Az emeletes vonat országos turnéja); FG1321 (Mindenszentek napjának és későősz közlekedése Budapesten), valamint két korábbi, kibővített galériát: FG1315; FG1318.


2006. október 27.
Mától november 13-ig hazánk más-más pontján fel fog tűnni menetrend szerint a Bombardier bemutató emeletes vonata. Részletes, napra lebontott menetrendjét IMHOL találod.
Két kedves őszi új galéria, hogy szebben teljen a hétvége: FG1319 (Gőzös és villamos nosztalgiajárművek Brno utcáin); FG1318 (Közép- és délalföldi körutazás: Kecskemét, Szolnok, Pusztakettős, Martfű, Szeged).


2006. október 18.
Hamarosan módosul a budapesti éjszakai közösségi közlekedési hálózat, egy esztendő után, a tapasztalatok birtokában, az újszerű rendszer erényeit és gyengeségeit értékelve 2006. november 3-ról 4-re virradóan. Bővebben IMHOL! A menetrendek feltöltését megkezdtem, türelmeteket kérem!
Villamos és autóbusz járműállományi változások a Járműállományi oldalakon, valamint három új galériát ontok Felétek: FG1317 (Pécs és Dombóvár térségében utazgatás); FG1316 (Bükki normál- és keskenynyomközű vonatozgatás, kirándulás); FG1315 (Festői szépségű vasútvonal a Bakonyban, a Cuha-völgyében).


2006. október 11-12.
Két új galéria így, hét elején: FG1314 (Nosztalgiavillamos Aradon és viharsarki vici-dici-döcögés); FG1313 (Október eleje Budapesten, pályafelújítás Királyréten).
Talán még nem késő, talán még nem dőlt el, hol töltsétek a hétvégét. Javaslom Felsőtárkányt, a Kisvasúti nap okán!


2006. október 7.
Üde, de patinás képekkel kívánok kellemes hétvégét, melyek a kiadós vasárnapi ebéd után kifejezetten jól eshetnek deszertként: FG3009 (Szkennelt és újra szkennelt képeim a kilencvenes évekből).
Aki viszont a száraz adatokra éhezik, ne feledje el megtekinteni a Járműállományi oldalakat!


2006. október 1.
Egy szép nagy galéria, nagyszerű témával: FG1312 (A www.trains.hu különvonata és menetrend szerinti nógrádi vonatok).
Ez után jöhet csak szóba a Kisvasúti címlapon az októberi eseménynaptár, valamint a Hírek-beszámolók rovatban a fővárosi közlekedési változásokról szóló friss cikkecske.


2006. szeptember 28.
Járok-kelek mindenfelé szép Hazámban, s ha épp Fővárosunkban rekedek, a fényképezőgépemet ott (azaz itt) sem hagyom nyugodni: FG1311 (Győri felvételek, az „ARC” bemutatóbusz); FG1310 (Szeptemberi képek: Budapest: Design-villamos, Királyrét: gőzös + egyebek).


2006. szeptember 18.
Felkerült a pont az I-re, azaz az osztrák utam második felvonásának képanyagával (Tramwaytag Bécsben, valamint Graz, Murtalbahn és a Mixnitzi Magnezitvasút) 1488 db felvételre duzzadt az ominózus galéria.
A képek özöne nem ért véget, itt a folytatás: FG1309 (Nyugat-dunántúli utazás+MÁV és GySEV járművek Ausztriában).
Öt nap múlva rendezi meg az árvíz pusztításából újjá- és ismét újjáépülő Gemenci ÁEV a Kisvasúti napját, ahol szeretettel várnak!


2006. szeptember 12.
Picit megkésve jelentkezem, de remélem, kárpótolnak Benneteket az alábbi felvételek: OSZTRAK6 (Kirándulás Ausztriában: Innsbruck, Salzburg, nagy- és kisvasutak); FG1307 (Szeptemberi fővárosi vágányzárak); FG1308 (VEKE kirándulás Pozsonyban: nosztalgiavillamossal, új trolibusszal). E három galéria összesen 1310 képet tartalmaz, fogadjátok szeretettel! :-)


2006. augusztus 28.
Kedves Barátaim, tisztelt Olvasóim! Újfent eltávozok egy hétre, tisztelettel kérlek Benneteket, hogy a jövő hét folyamán (már aki ismeri a számomat), telefonon ne keressetek, legfeljebb SMS-ben!
Előre is köszönöm, addig is egy új galéria: FG1305 (Felvidéki és Csehországi túra, nosztalgiavillamosok Ostravában).


2006. augusztus 22.
A -talán- már megcsontosodott elosztásról, a lezárult UV csere-beréről és hasonszőrű átcsoportosításoktól harsognak a Járműállományi oldalak. Valamint egy új galéria tör elő szerényen: FG1304 (Augusztus vége Budapesten új vágányzárakkal).


2006. augusztus 17.
Picit megkésve, de már meglelheted oldalaimon az Új kenyér és Szent István ünnepén, 2006. augusztus 20-án érvényes rendkívüli budapesti közlekedési rendet, valamint a MÁV által indított külön- és mentesítő vonatokat egy kupacban: 2006. augusztus 20.!
Az ünnepünket követő napon, hétfőn megkezdődik a Délbuda-Rákospalota metró (konyhanyelven: négyes metró) Móricz Zsigmond körtéri és Bocskai úti állomásának építése. Emiatt 2006. augusztus 21-től 9-10 hónapon át a Fehérvári út térsége ketté lesz vágva. Bővebben IMHOL!
S ami nem maradhat el, két új galéria: FG1302 (Közép-Dunántúl: balaton-felvidék, Bakony, Vértes); FG1303 (Szegedi felvételek: nosztalgiavillamos és egyebek).
!!! Pontosítottam a fővárosi villamos járműállományi listákat is !!!


2006. augusztus 10.
Két vaskos, új galériával töröm meg a csendet: FG1499 (Kis felvidéki barangolás: Pozsony, Magas-Tátra, Kassa, Igló); FG1301 (Fővárosi és környéki augusztusi felvételek I.), valamint javaslom kutakodásra a Járműállományi oldalakat.


2006. július 31.
Szomorú, de nem váratlan hír az UV villamosok kedvelőinek: a mai nap közlekednek utoljára kedvenceik a dél-pesti 42-es és 52-es vonalakon. S picit elébe menve a jövendőnek minderről tárgyilagosan a Járműállományi oldalakon. Továbbá egy friss galéria: FG1498 (UV búcsú Délpesten és Úszó EB a Margit-szigeten). Ez utóbbiról a Hírek-beszámolókban is olvashatsz.
Végül, de nem utolsó sorban: az eljövendő augusztus hónapra –határainkon innen és túl– ajánlom a kisvonatozást!


2006. július 28.
Hogy Fővárosunk villamos-állományával naprakész légy, tekintsd meg az idevágó oldalakat!


2006. július 25.
Hazatértem. Szép volt, jó volt, kevés volt. Képes eredménye a kirándulásnak: CSEH61 (Csehországi kirándulás 812 felvétele). Tegnap özönvíz borzolta az amúgy is ezer közlekedési sebből vérző Budapestet. Néhány életkép és járműfotó a felfordulásokról: FG1497 (Kényszerű vágányzár a Nagykörúton és özönvíz Budapesten).


2006. július 14.
Mielőtt eltűnnék egy picit, még ajánlom megtekintésre a Combino állományi oldalt és egy új galériát: FG1495 (Júliusi fővárosi életképek II.).
Tisztelettel kérem ezúton azon Hölgyeket és Urakat, akik telefonon is meg szoktak keresni közlekedési információk ügyében, legyenek kedvesek egy hétig engedjenek lazítani - külhonban. Köszönöm! :-)
Természetesen a Születésnapi oldal ez idő alatt is tartogat MINDENNAP meglepetéseket!


2006. július 10-11.
1. Heted-hét országra szóló, kétnapos kisvasúti nap ígérkezik alig két hét múlva észak-Börzsönyben, Kemencén. Erről, valamint néhány változásról szólnak Kisvasúti oldalaim.
2. A Siemens-Combino villamosok forgalomba állásával egyetemben 2006. augusztus 1-én Száva kocsiszín UV motorkocsi állománya feloszlik (selejtezés). Szerepüket a 42-es és 52-es viszonylatokon – a 4-es és 6-osról felszabaduló – Ganz csuklós motorkocsik veszik át. A selejtezésre kijelölt járművek első adagját Száva kocsiszínbe csoportosították. Az UV csere-beréről bővebben a Járműállományi oldalakon olvashatsz.


2006. július 7.
Újabb Combino a BKV állományában, és három új galéria: FG1492 (Combino a Nagykörúton, halberstadti kocsik, a metró belszolgálati járművei, stb...); FG1493 (Villamos típuscsere Szegeden); FG1494 (Júliusi fővárosi életképek I.).
Kellemes napfürdős, pancsikolós, sütkérezős hétvégét kívánok!


2006. június 30.
Huszonkét éve állt forgalomba legutóbb vadonatúj villamos Budapest utcáin, négy éve pedig régi-új. A huszonkét éves csendet ezennel megtöröm a járműálományi oldalakon.


2006. június 27.
Pár nap múlva, szombaton utasokkal, menetrend szerint forgalomba állnak az első Combinok. Részletes menetrendeket a Hírek-beszámolókban megtalálod. Végül, de nem utolsó sorban egy friss galéria: FG1491 (Szent Iván és a Múzeumok éjjele Budapesten lóvasúttal).


2006. június 23.
Idén is megtartják Szent Iván éjjelén a Múzeumok Éjszakáját. Az éjszakai barangoláshoz Budapesten rendkívüli autóbuszjáratok közlekednek szombatról vasárnapra virradó éjszaka. Részletes menetrendjüket, útvonalukat, megállóhelyeiket oldalaimon megleled.
Továbbá két friss galéria: FG1489 (Miskolc, Aggtelek: Baradla-Barlang); FG1490 (A nyári metrópótlás és egyéb felvételek II.)


2006. június 15.
A szokásos rovatok frissültek: a járműállományi oldalak, s egy új galéria: FG1488 (A nyári metrópótlás és egyéb felvételek I.).


2006. június 9.
Reszkessetek, Ma estétől indul a metrópótlás! A rendkívüli járatok áttekinthetősége érdekében egy picit pontosítottam még az idevágó oldalaimat. Ehhez kapcsolódik egy kis fővárosi autóbuszos csiki-csuki a járműállományi oldalakon. (A körülményekhez képest) kellemes hétvégét kívánok!


2006. június 7.
Még picit csiszolandó, de már megtekintésre ajánlott az idei metrópótlásról szóló oldalam:
A Kelet-nyugati Metró felújítása 2006.
Továbbá jó és rossz hírek a hazai kisvasutakról, járműállomány-változások, valamint két friss galéria: FG1486 (Májusi és június eleji fővárosi életképek); FG1487 (Nyírvidéki vonatozgatás).


2006. május 30.
Vaskos memoriakártyákkal tértem haza minap „kis” kiruccanásomról: FG1485 (Barangolás Miskolcon, Bükkben és Kelet-Felvidéken). Továbbá ha valami szépre és tartalmasra vágysz az elkövetkező hetekben, kiindulási alap lehet hétvégéid megtervezéséhez a júniusi országos kisvasúti eseménynaptár!


2006. május 22.
Enyhe járműállomány-változással, friss kisvasúti hírekkel és egy új, több, mint 300 képet tartalmazó galériával: FG1483 (Májusi fővárosi életképek II.) kezdődjék hát e hét!


2006. május 15.
Aktuális információk Királyrétről és Lillafüredről a Kisvasúti oldalakon, valamint az újabb jövevény érkeztéről egy dátumnyi beszámoló a Combino-oldalon.


2006. május 10.
A közelgő almamelléki kisvasúti nap ismertetőjével és egy újabb, szomorúan aktuális galériával gyarapodtak a megabájtok: FG1482 (Búcsú a Barcs - Sellye vasútvonaltól).


2006. május 5.
Hazatértem felvidéki utamról, tarsolyomban több, mint hétszáz felvétellel: SZLO61 (Tavaszi kirándulás a Felvidéken » 762 felvétel!). De alig pakoltam le a hátizsákom, már vártak az itthoni fototémák: FG1481 (Májusi fővárosi életképek). S végül, de nem utolsó sorban autóbuszok selejtezésétől hangosak a járműálományi oldalaim.


2006. április 21.
Közel háromszáz új képet préseltem az alábbi galériákba: FG1478 (Áradás: Szeged, Békéscsaba, Szolnok, Szajol); FG1479 (Villamospótlás a Nagykörúton + egyéb).


2006. április 14.
Jelentős fővárosi járműállományi változási infókkal és egy új galériával FG1477 (Áprilisi fővárosi felvételek II.) kívánok áldott Húsvétot!


2006. április 10.
Újabb menetrendek, és a Zsuzsi Erdei Vasút Kisvasúti napjának programtervezete megtalálható a Kisvasúti oldalakon. Enyhe járműállományi változás és egy új galéria: FG1476 (Áprilisi fővárosi felvételek).
Holnapután, 12-én közlekedik utoljára a BKV ZRt. hálózatán Prága-váltós autóbusz. Részletesen a Hírek-beszámolókban!


2006. április 5.
Két új galéria vaskos felvételeivel indul a mai frissítés: FG1475 (Kisvasúti gőzmozdony keresztelője Gyöngyöson); FG1474 (Az árvíz hatása és Combino villamos Budapesten). Ezt követi egy kis budapesti (villamos és busz) és miskolci (busz) járműállomány-változás, s végül, de nem utolsó sorban az idei első Kisvasúti Napra invitálnak Kisvasúti oldalaim.


2006. március 31.
Nagy nap ez a mai: az UV, Budapest meghatározó villamostípusának első példánya a mai napon tölti be 50. évét. Ennek örömére a mai nappal megjelent a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület gondozásában egy szép, színes emlékalbum:

A jeles évfordulóra a BKV ZRt. is készült: a kicsinosított 3200 és 3249-es pályaszámú motorkocsik a mai napon az ünnepséget követően a 2-es viszonylaton közlekednek. Részletesen a Hírek-beszámolókban.


2006. március 28.
Budapesti és miskolci autóbuszállomány-változásokkal frissültek a járműálományi oldalaim; a Hírek-beszámolókban felhívom figyelmeteket a legendás UV villamos közelgő félszázados jubileumára; s végül, de nem utolsó sorban két új fotogaléria: FG1473 (Pécs, Nagykanizsa és vicinális az Ormánságban ); FG1472 (Kisalföldi felvételek).


2006. március 21-22.
Forgalomba állt néhány új Volvo a tegnapi nappal: FG1471 (Márciusi újdonságok Budapesten). Továbbá érdemes bepillantani a Hírek-beszámolók rovat cikkelyeibe. Friss adatok a járműállományi oldalakon.
Tavaszodik, rügyeznek a kisvonatok. A Kisvasúti oldal is ébred téli álmából: rohamléptekben lepik el a friss menetrendek.


2006. március 18.
Tisztelettel jelentem, feldolgoztam a német-cseh kirándulásom 1398 felvételét, ÍME, mind.
S eme képekkel átlépte a Honlapon megtalálható felvételeim száma az ÖTVENEZRET!
Kellemes hétvégét kívánok!


2006. március 14.
Már budapesti vágányokon az első fecske: FG1469 (Az első Siemens-Combino villamos érkezése).


2006. március 13.
Visszatértem nyolc napos német-cseh túrámról, ahol kb. 1300 felvételt készítettem, főleg a Ruhr-vidék különleges, a térséget át-meg átszövő vasútjairól. A képek rendszerezése gőzerővel zajlik, amíg ezzel nem készülök el, kérlek tekintsd meg a csekély 77 felvételt tartalmazó ajánlómat!
De itthon is felgyorsultak az események: egy héttel korábban, HOLNAP ÉRKEZIK AZ ELSŐ SIEMENS-COMBINO villamos. Első lépéseiről részletesen a Hírek-beszámolók c. rovatban számolok be. Továbbá a BKV fennhatósága alá került a harmadik adag Volvo autóbuszkupac első néhány példánya. Ld. a Járműállományi oldalakon!


2006. március 2-3.
Budapesti, miskolci és győri állomány-változásokkal szembesülhetsz a Járműállományi oldalakon, valamint a tegnapi miskolci busz-ünnepről láthatsz képes beszámolót a Fotogalériában: FG1467 (Neoplan buszok átadása Miskolcon).
A Kisvasúti oldalakon csemegézhetsz a márciusi eseménynaptárban!


2006. február 27.
Kellemes „hételejét” kívánok!
Ehhez egy picit hadd járuljanak hozzá az alábbi oldalak: a Hírek-beszámolók c. rovatban három új cikkely várja, hogy elolvasd, majd ezt követően kikapcsolódásként két új fotogalériát is ajánlok szíves figyelmedbe: FG1465 (Télutó Budapesten és a Pilisben I.); FG1466 (Télutó Budapesten II.).
Továbbá: a februári képeket becsusszantottam a tematikus galériákba, valamint érdemes lesz a közeljövőben élénken figyelemmel kísérned két (majdan) naprakész állománylistát: a harmadik adag Volvo7000 Budapesten és új Neoplan autóbuszok Miskolcon.


2006. február 16.
Friss fővárosi autóbusz-állományi adatok: állományba visszavétel és a leendő, harmadik adag Volvo széria majdani rendszámai. Tavasszal ismét az utasszám mérésére készül a BKV ZRt. Ennek ütemterve – a járműfényképészek kedvéért – szokás szerint megtekinthető IMHOL. Változás lehetséges!


2006. február 13.
Hazatértem közel egyhetes felvidéki túrámról. Utam 603 felvételét két galériába foglaltam: FG1464a (Magas-Tátrai februári közlekedési- és tájképek); FG1464b (A felvidéki túra további állomásai: Miskolc, Kassa, Eperjes, Zsolna, Csaca, útközben...).
Fővárosunk hamarosan új arculatú villamosokkal fog gazdagodni, eme Siemens Combino járművek érkezéséről részletes és majdan naprakész járműállományt IMHOL találsz. A róluk szóló Fotogaléria jórészt még csak Siemens gyári képektől hemzseg, de hamarosan saját képeket is találsz benne.
Ehhez kapcsolódik, hogy a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület üzemlátogatást tartott a Siemens bécsi járműgyárában. Az ott készült képeket itt leled: FG1463 (Látogatás Bécsben: a Siemens járműgyártó üzemében, és a Speising nosztalgia kocsiszínben).


2006. február 6.
Egy kicsit csiszolgattam, frissítettem a Magas-Tátrai vasúti menetrendi oldalakat.


2006. január 30.
Újabb két fagyos galériával állok Elétek: FG1462 (Fagyos budapesti felvételek); FG1461 (Vasút és buszok a keksz vársából).


2006. január 25.
Tegnap kimerészkedtem picit a fagyba: FG1460 (Egy kis kirándulás: Hatvan, Iszaszeg, Pécel).
Továbbá: szomorúan értesítem az Érintetteket, hogy sorozatos visszaélések miatt kénytelen voltam megszüntetni a "mav2" alkönyvtárat. A visszaélők nevében az Érintettek elnézését kérem!


2006. január 23.
Bővült a járműállományi oldal: fürkészésre javaslom Budapest autóbuszközlekedésének érdekes elemeit: az alvállalkozók által üzemeltetett viszonylatok járműveit. Ezt követően légy tekintettel legfrissebb képeimre is: FG1459(Januári életképek Budapestről).
Rendkívüli üzemszünet mától a Nyírvidéki Kisvasúton.


2006. január 15-16.
Megrázó baleset(?) történt tegnap este: Hírek-beszámolók: járműégés halálos áldozattal a Gödöllői HÉV-en.
Szelídebb témák:
A Neoplan korszak kezdete Miskolcon: táblázatosan és képekben: FG1458 (Neoplan korszak kezdete, az Ikarus 200-asok leáldozása Miskolcon). A járműállományi oldalak egy új gyöngyszemmel gazdagodtak: a VT Transman Kft. empírikus úton összekotyvasztott adataival.


2006. január 6.
Eljött Vízkereszt ünnepe, leveti karácsonyi gúnyáját a címlapom, visszazuttyanunk a hétköznapok szürkeségébe.
Az Újesztendőt egy nyakig havas galériával kezdjük: FG1457 (Az óév utolsó és az újév első hófödte felvételei), valamint sajnos-sajnos egy kis villamos (UV) selejtezéssel. Ez utóbbit a járműállományi oldalakon találod.


2006. január 3.
NAGY LÁSZLÓ: ADJON AZ ISTEN
Adjon az Isten szerencsét,
szerelmet, forró kemencét,
üres vékámba gabonát,
árva kezembe parolát,
lámpámba lángot,
ne kelljen korán az ágyra hevernem,
kérdésre választ Ő küldjön,
hogy hitem széjjel ne düljön,
adjon az Isten fényeket,
temetok helyett életet -
nekem a kérés nagy szégyen,
adjon ugyis, ha nem kérem.
****
Ezzel a mindörökkön időszerű költeménnyel indul az Újesztendő a Honlapomon.EREDMÉNYEKBEN GAZDAG ÚJÉVET KÍVÁNOK
MINDEN KEDVES OLVASÓMNAK!
Hajtó Bálint honlapja
A 2005. esztendő Újdonságai
A 2004. esztendő Újdonságai
A 2003. esztendő Újdonságai
A 2002. esztendő Újdonságai
A 2001. esztendő Újdonságai
A 2000. esztendő Újdonságai
1999-ben nem volt ilyen rovatom